Det småländska året med naturfotograf Johannes Rydström, 24 januari kl 19.00

Johannes Rydström kommer att ta oss med på en resa genom årets alla årstider i den småländska naturen. Huvudfokus blir på fåglar i Kronobergs län. Eftersom fågelräkningen ”Vinterfåglar in på knuten” äger rum den kommande helgen blir det också en genomgång av de fågelarter man har chans att se vid sin fågelmatning.

Johannes har ända sedan barnsben haft ett stort intresse för naturen och de senaste tio åren har denna passion allt mer gått över i att fånga naturen med kamera. Han fotograferar all i naturen – fåglar, däggdjur, storslagna landskap, träd och blommor. Johannes är också medlem i föreningen naturfotograferna. och har vunnit priser i stora internationella naturfototävlingar.

Plats: IOGT-NTO-huset, Vattentorget